Hyr gokart hos Järfälla Hyrkart

Hyr gokart hos Järfälla Hyrkart

Min kompis Stefan tog i våras över driften av gokartuthyrningen på Järfälla Motorbana så om någon skulle se det här och är sugen på att hyra gokart i Stockholmstrakten så slår jag ett slag för Järfälla-banan. Det säger jag inte bara för att Stefan är en soft snubbe utan även för att banan i sig är fenomenal och den bästa utomhusbanan jag kört på i alla fall. Nu framstår jag kanske som någon slags gokart-expert vilket jag absolut inte är men jag har kört tillräckligt för att känna igen en bra bana när jag ser den.

En annan sak som jag gillar med Järfälla är att de har riktiga kartar där, dvs inte de där som du kan cykla förbi utan riktiga racekartar (för den som vågar och får).

Kan starkt rekommendera att ni drar ihop ett gäng polare, och när jag säger gäng menar jag typ 16 pers – blir roligast så, och kör ett Långlopp. Då kan ni vara valfritt antal polare per kart (förslagsvis 3-4) och sen kör ni race under en timme där vinnarna är det lag som kört flest varv totalt under timmen.
Det bästa med att vara ett gäng som kör tillsammans är att man inte behöver känna sig så fruktansvärt dålig som man lätt gör om man skulle få för sig att dra och åka själv och hamna med massa proffs :)

Järfälla Motorbana från sidan

har jobbat med internet sedan slutet av 90-talet, gillar allt som har med nätet att göra men brinner lite extra för sociala medier, e-handel, sökmotoroptimering och webbanalys.